Afdrukken

DINOSAURUS 2600S PALM OIL EXTRACTION - 2016

 

Integrated palm nut cracking and kernel recovery facility for an industrial PKO mill in Ogun State - Nigeria.

 

 

 

 

 

DINOSAURUS 2600S RECYCLING - 2015

 

Ook in deze nieuwe sorteerinstallatie voor bouw- en sloopafval wordt een DINOSAURUS 2600S shredder geïnstalleeerd. 

    

 

 


DINOSAURUS 2600SRECYCLING - 2015

 

Recent werd nog een DINOSAURUS 2600S shredder geleverd aan één van de modernste en meest performante sorteerinstallaties voor bouw- en sloopafval in Nederland.

  

    

 


Modular GhanaPALMOLIE - 2014

Owner of the new MODULAR palm oil extraction mill in Ghana :

"I just wanted to thank you for the splendid machine you have sent us and your quite exceptional engineers. Not only have they erected and tested the plant in a very short delay, they have also created a good relationship with all the mill staff including the mill manager to the extent that by yesterday, the staff operated the mill without the assistance of the engineers. You must be proud in having such good engineers. Please accept our thanks."  

 

 


 

Autoclaaf 3000mm diameterAUTOKLAVEN - feb. 2014 

Dhr. Neelen van de gelijknamige firma NEELEN uit Zevenbergen in Nederland toont trots zijn nieuwste aanwinst : een horizontale RENTEC autoklaaf met snelsluitend deksel voor de vulcanisering van rubberbanden. De autoklaaf heeft een diameter van 3000mm en lengte van 5200mm. Op uw vraag maken we ze zelfs nog groter en langer.  

In deze toepassing wordt de autoclaaf geladen met rubberbanden, die onder invloed van druk en temperatuur uitgehard worden. Een stel olieverwarmde buizen in de autoclaaf en een ventilator zorgen voor het opwarmen van de lucht; de autoclaaf wordt op druk gebracht door het toevoegen van perslucht via een compressor. 


SIDEC neemt 'RENTEC REBUILT' DINOSAURUS 2600S in gebruik - jan. 2014

Dinosaurus 2600S Sidec

RENTEC leverde onlangs een DINOSAURUS 2600 S aan de intercommunale SIDEC ter vervanging van de bestaande verkleiner voor grof vuil en huisvuil. Gezien het beperkt budget en de snelle oplossing werd hier geopteerd voor een volledig gereviseerde DINOSAURUS verkleiner. De DINOSAURUS werd daarbij aangepast zodat de bestaande transportbanden konden worden behouden. Ook het hydraulisch concept werd omgebouwd zodat de powerpack op dezelfde plaats kon blijven. Amper 6 weken na de bestelling werd de RENTEC Rebuilt DINOSAURUS 2600S verkleiner al succesvol opgestart.  

 


PALMOLIE - jan. 2014

Rural Ghana 2014In Eastern Region in Ghana is de installatie afgerond van een RURAL palmolie extractie eenheid. 

 

 

 

 


RECYCLING - sept. 2013

Dinosaurus 2600S Attero Tilburg

Attero neemt een RENTEC DINOSAURUS 2600 S in gebruik als oplossing voor het verkleinen en afscheiden van organisch materiaal voor de vergistingsinstallatie voor de vestiging in Tilburg. De RENTEC DINOSAURUS 2600S in combinatie met een schijvenzeef haalt hierbij een capaciteit van 50T/uur en verkleint 80% van het afval tot 60mm. 

 

 

 


PALMOLIE - 31/08/2013

Modular 3 Peru

Vandaag werd alweer de 3e MODULAR palmolie extractie eenheid in Peru opgestart. Er vloeide niet alleen olie...  

 


PALMOLIE - feb. 2013

Ons team installeerde net een 2e MODULAR palmolie extractie eenheid in Peru. 


ALLERLEI - juni 2013

1000 km tegen kanker - Milieubedrijven die zich inzetten voor de strijd tegen kanker. 

Rentec nam ook dit jaar weer deel aan de de actie "De 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker". In 2012 nam onze collega Mathieu Van Damme deel aan de fietstocht in het team van FEBEM, de vertegenwoordiging van bedrijven die actief zijn in het afvalbeheer, de grondreiniging en de productie van duurzame energie. 'Wij werken voor een gezond leefmilieu en Kom op tegen Kanker steunen wij dan ook volledig.' In 2013 vaaardigde Rentec zelfs 3 deelnemers af.

De 361 teams brachten op die manier 1,8 miljoen euro in de lade brengen voor het kankeronderzoek. 

Proficiat aan allle deelnemers !


RECYCLING

Sinds kort maakt nu ook HVC gebruik van een RENTEC DINOSAURUS in haar nieuwe vergistingsinstallatie in Middenmeer, Nederland. Deze wordt ingezet voor het integraal verkleinen van GFT.HVC

Rotoren en tegenkammen van deze DINOSAURUS 2600S werden speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen met betrekking tot capaciteit (70T/uur) en verkleiningsgraad.  Dankzij het unieke, selectieve verkleiningsprincipe is het mogelijk na verkleining de vergistbare, organische fractie af te zeven. De zeefoverloop bestaat hoofdzakelijk uit houterig materiaal en vervuiling die niet geschikt is voor vergisting.

 


PALMOLIE 

Rentec levert een nieuwe MODULAR palmolie extractie eenheid voor Congo Brazzaville.